Over Seniorentours.nl


  • Burg Eltz

 

Welkom op de website Seniorentours.nl! Molen Aarlanderveen R

SENIORENREIZEN MET KARAKTER EN KWALITEIT. Seniorentours.nl biedt seniorenreizen, themareizen. Seniorenreizen met een ervaren een reisleider en met passie voor mensen, culturen en geschiedenis. Onze seniorenreizen zijn dagtochten en korte meerdaagse reizen, met als thema’s: geschiedenis, cultuur en natuur. De inhoud, de kwaliteit en het karakter van de seniorenreizen staan bij seniorentours.nl voorop. De seniorenreizen die wij bieden zijn samengesteld voor mensen die iets nieuws willen ontdekken of die nog eens terug willen naar een plek vol dierbare herinneringen. Wat maakt ons anders?
Ten eerste: Seniorentours.nl stelt geen goedkope seniorenreizen samen voor een volle bus en de laagste prijzen voor het hotel en voor het eten. Wij bieden een interessant programma, goede reisbegeleiding, goede hotels en goede maaltijden, voor kleine groepen van maximaal 8 personen in een minibus met uw eigen chauffeur/reisleider. Persoonlijke aandacht en onderling gezellig contact. Iets duurder maar veel meer waar voor uw geld!
Ten tweede: U heeft bij Seniorentours.nl ook de mogelijkheid om zelf een groepje samen te stellen. Dat mogen ook minder personen zijn dan het minimum aantal dat bij de reis staat vermeld. Dan zal wel de prijs wat hoger worden. U kunt met uw groepje boeken voor een al geprogrammeerde seniorenreis, of zelf een datum en bestemming kiezen. U krijgt een offerte en kunt beslissen.
Neuschwanstein RGeografie: seniorentours.nl is op dit moment actief in Alphen aan den Rijn e.o., dat wil zeggen ook in Leiden, Bodegraven, Boskoop, Gouda. Voor reizigers uit plaatsen rondom Alphen aan den Rijn wordt een kleine toeslag berekend i.v.m. de extra brandstofkosten.
Voor boekingen en voor nadere informatie, klikt u op de pagina “Contactformulier”, u vult het in en u klikt op verzenden. Op die pagina staan ook ons telefoonnummer, adres en KvK-inschrijving. Bellen mag altijd, ook ’s avonds en in het weekeinde!
Veel plezier op onze website en alvast veel voorpret voor uw aanstaande reis!Kasteel De Haar
Seniorentours is een initiatief van Peter ter Mors in Alphen aan den Rijn.
_DSC7003 R
Peter is 58 jaar en een ervaren reisleider op o.a. Duitsland, Oostenrijk, Portugal en Spanje. Hij spreekt Duits, Engels, Portugees en Frans. Peter is passievol, sociaal en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *